Warzone, ετοιμάζεται έκδοση του για Android και iOS

24


Η Activision ετοιμάζεται σιγά σιγά για την μεταφορά του Call of Duty: Warzone στις φορητές συσκευές, καθώς δημοσίευσε αγγελίες εργασίας σχετικά με το project που θα φέρει το δημοφιλές battle royale game σε συσκευές Android και iOS.

Η αλήθεια είναι ότι από τις αγγελίες δεν βγαίνει κάποια πληροφορία για τη μορφή του παιχνιδιού, ωστόσο, αποκαλύπτεται πως η ανάπτυξη του γίνεται απευθείας για φορητές συσκευές και δεν θα είναι κάποιο port της τωρινής έκδοσης του Call of Duty: Warzone. Επίσης, η εταιρεία αναφέρει πως σκοπεύει να διασκεδάσει τους gamers για πολλά χρόνια, άρα μετά το λανσάρισμα θα ακολουθήσουν τακτικές ενημερώσεις και events.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί η Activision ετοιμάζει ακόμη ένα Call of Duty για mobile συσκευές από τη στιγμή που υπάρχει ήδη το Call of Duty: Mobile, ένας πιθανός λόγος είναι η διάθεση της εταιρείας να απεμπλακεί όσο γίνεται από τη TiMi Studio Group (ανήκει στην κινέζικη Tencent) που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του σημερινού παιχνιδιού.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε το Call of Duty: Warzone (αν θα είναι αυτή η τελική ονομασία του) για συσκευές Android και iOS, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το project στις εκθέσεις gaming των επόμενων εβδομάδων.



Πηγή