Xiaomi: Λανσάρισμα της νέας σειράς Redmi Note 11 στην ελληνική αγορά

12


Με φυσική παρουσία δημοσιογράφων, συνεργατών αλλά και Xiaomi Fans, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Gazarte, η παρουσίαση της νέας σειράς smartphones Redmi Note 11 με τις ειδικές προσφορές που ισχύουν στο πλαίσιο του early bird promo.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, τη διάθεση της νέας σειράς Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro 2, τις νέες έξυπνες σκούπες της Xiaomi καθώς και τους νέους καθαριστές αέρα Xiaomi Smart Air Purifier 4. Πρόκειται για ένα σύνολο προηγμένων συσκευών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και των Xiaomi Fans.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά Redmi Note 11

Με σύστημα κάμερας που φτάνει στα επίπεδα μιας ναυαρχίδας, τα Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11S έχουν εγκατεστημένο έναν αισθητήρα 108ΜΡ στην πίσω κάμερα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συλλάβουν και να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές της ζωής σε υψηλή ανάλυση με ζωντανές λεπτομέρειες. Επιπλέον, με την κάμερα πεδίου βάθους στα 2ΜΡ των Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S και Redmi Note 11 μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό bokeh στα πορτρέτα σας. Επίσης, τα Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11S έχουν μια κάμερα 16ΜΡ μπροστά, η οποία είναι ιδανική για φυσικές selfies.

Ενισχύοντας τις επιδόσεις του, το Redmi Note Pro 5G χρησιμοποιεί έναν προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon® 695. Το συγκεκριμένο τσιπ παρέχει συνδεσιμότητα στα δίκτυα 5G και εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στην τεχνολογία 6nm και τις ταχύτητες 2.2GHz που συναντάμε σε ναυαρχίδες. Το Redmi Note 11 Pro και το Redmi Note 11S ξεπερνούν κάθε όριο με τον προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G96 και μέχρι και 8GB RAM. Το Redmi Note 11 έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon® 680, με τεχνολογία 6nm για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, και οι τέσσερις συσκευές της σειράς Redmi Note 11 έρχονται με υψηλής περιεκτικότητας μπαταρίες 5.000mAh. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική μπαταρία, η νέα σειρά χρησιμοποιεί την τεχνολογία φόρτισης 67W της Xiaomi για το Redmi Note 11 Pro 5G και το Redmi Note 11 Pro, η οποία φορτίζει το 50% της μπαταρίας σε 15 λεπτά. Το Redmi Note 11S και το Redmi Note 11 έρχονται με ταχεία φόρτιση στα 33W, για πλήρη φόρτιση σε περίπου μία ώρα.

Διαθεσιμότητα Σειράς Redmi Note 11 και Early Bird Promo:

Τα νέα μοντέλα της σειράς θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στις 21 Μαρτίου στις παρακάτω εκδόσεις
• Redmi Note 11 Pro 5G: στην έκδοση 8/128 GB και χρώματα Graphite Gray, Polar White, Atlantic Blue με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα €429
• Redmi Note 11 Pro: στην έκδοση 6/64GB και χρώματα Graphite Gray,  Polar White, Star Blue με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα €319 και έκδοση 6/128GB στα €339 και αντίστοιχα χρώματα
• Redmi Note 11S: στην έκδοση 6/128GB και χρώματα Graphite Gray, Twilight Blue, Pearl White με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα €299

Για τη νέα κυκλοφορία θα ισχύει και early bird offer από τις 21 έως τις 28 Μαρτίου, με δώρο τα ακουστικά Mi True Wireless Earphones 2 Pro αξίας €69,9

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, είναι ήδη διαθέσιμο το Redmi Note 11 2 εκδόσεις: 4GB+64GB και 4GB+128GB και χρώματα Gray, Star Blue, Twilight Blue με €229,90 και €259,90 αντίστοιχα.

Τέλος, όσοι αποκτήσουν μια από τις συσκευές της σειράς Redmi Note 11 θα έχουν αυτομάτως δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium για 2 μήνες, προκειμένου να απολαμβάνουν απεριόριστο περιεχόμενο. Η προσφορά ισχύει για τις αγορές έως και τον Φεβρουάριο του 2023.

Αναπνεύστε υγιεινά, αναπνεύστε ελεύθερα: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Series

Γιορτάζοντας 16 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως***, η Xiaomi ανανέωσε την ευρέως αναγνωρισμένη σειρά Xiaomi Smart Air Purifier με τρεις νέες εκδόσεις – Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, 4 και 4 Lite. Η ολοκαίνουργια σειρά υπόσχεται στους Xiaomi fans μια υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα εσωτερικού χώρου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με επιλογές ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού και τις ανάγκες της οικογένειας.

Η premium έκδοση Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro παρέχει ηλεκτρονική και ηλεκτροστατική τεχνολογία ενώ τα φίλτρα που χρησιμοποιεί έχουν λειτουργία 3 σε 1 που παγιδεύουν το 99.97% όλων των σωματιδίων μεγέθους μέχρι και 0.3 microns****. Είτε πρόκειται για τρίχωμα κατοικιδίων είτε για κομμάτια βαμβακιού ή άλλα μικροσωματίδια, ο Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro καλύπτει όλες τις ανάγκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μέγιστη απόδοση φιλτραρίσματος, το Pro μοντέλο έρχεται με αισθητήρες ΡΜ2.5 και ΡΜ10 που εξασφαλίζουν ακριβή ανίχνευση μικροσωματιδίων. Για την καλύτερη συλλογή τους έχει προστεθεί και ιονιστής. Ταυτόχρονα, ο Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro παρέχει 500m3/h PCADR και 185m3/h FCADR, που σημαίνει ότι μπορεί να φιλτράρει τον αέρα σε ένα δωμάτιο 40 τετραγωνικών μέτρων σε 15 λεπτά.

Παρουσίαση στο Gazarte

Στη διαδραστική live παρουσίαση των νέων προϊόντων, στελέχη της Xiaomi και γνωστοί δημιουργοί περιεχομένου ανέδειξαν, καθένας από την πλευρά του, τις απίστευτες δυνατότητες των νέων smartphones της σειράς Redmi Note 11, που φέρουν επαγγελματικού επιπέδου κάμερες, ταχύτατους επεξεργαστές, τεράστιας χωρητικότητας μπαταρίες και άλλα κορυφαία πλεονεκτήματα – όλα «συμπυκνωμένα» σε έναν compact κομψό σχεδιασμό και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η αγαπημένη δημοσιογράφος και influencer Λυδία Παπαϊωάννου, που υποδέχτηκε τον ONEL, δύο φορές πρωταθλητή κόσμου στο breakdance, την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, σχεδιάστρια μόδας με παγκόσμια παρουσία και τον δημοφιλή, ταλαντούχο νεαρό BMXα Γιώργο Νταβουτιάν. Και οι τρεις περιέγραψαν τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, μίλησαν για τις ανάγκες τους ως creators και εξήγησαν στο κοινό πώς τα νέα smartphones της σειράς Redmi Note 11 τους βοηθούν να πηγαίνουν καθημερινά “Πέρα από κάθε Πρόκληση”.
Μετά την παρουσίαση, οι καλεσμένοι που βρέθηκαν με τη Xiaomi στο Gazarte είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, σε ειδικά διαδραστικά booths, τις δυνατότητες των συσκευών της σειράς Redmi Note 11.

Διαθεσιμότητα προϊόντων οικοσυστήματος: Xiaomi Smart Air Purifier 4

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την έναρξη της διαθεσιμότητας των συσκευών, ισχύει early bird promo έκπτωσης 20% από τις 10 μέχρι και τις 24 Μαρτίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite από €249,00 στα €199,90
Xiaomi Smart Air Purifier 4 από €299,00 στα €249,90
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro από €399,00 στα €349,90

Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2

Αντίστοιχα, για τις έξυπνες σκούπες της Xiaomi ισχύει early bird promo από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τις 13 Μαρτίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU από €399,00 στα €299,00
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 από €499,00 στα €399.00
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro από €599,00 στα €499,00
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU από €699,00 στα 599,00
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty station από €299,00 στα €249,00

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημειώσεις

  • Τα στοιχεία προέρχονται από τα εργαστήρια της Xiaomi. Οι επιδόσεις ενδέχεται να διαφέρουν.
    ** Η διάθεση των συσκευών διαφέρει ανά αγορά.
    *** Πηγή: Xiaomi Data Center, Q4 2021.
    **** Όλα τα στοιχεία παρέχονται από το China Testing & Inspection Institution for Household Electric Appliance.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή