Xiaomi 12 και MIUI 13 (Android 12) έρχονται στις 28 Δεκεμβρίου 2021

48


Ο κύβος ερρίφθη για τη σειρά Xiaomi 12 και το περιβάλλον χρήσης MIUI 13 (βασισμένο στο Android 12), καθώς η Xiaomi αποκάλυψε μέσα από το κινέζικο δίκτυο Weibo πως η επίσημη παρουσίαση τους θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Κίνα και συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

Σε αυτήν την παρουσίαση περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον δύο μοντέλα, τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro, αλλά κυκλοφορούν φήμες και για μια τρίτη συσκευή με ονομασία Xiaomi 12X. Το σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen1 της Qualcomm και από την πρώτη επίσημη εικόνα επιβεβαιώνεται πως η οθόνη θα διαθέτει οπή κεντρικά επάνω για την εμπρόσθια κάμερα.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουμε κάτι καινούργιο πέραν των φημών που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες για 3 αισθητήρες κάμερας 50MP στο πίσω μέρος (wide, ultra-wide, telephoto με 5x οπτικό zoom). Σίγουρα περιμένουμε να δούμε οθόνες AMOLED (6.67” και 6.28”) με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, έως 12GB μνήμη RAM, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, 5G, ηχεία stereo και φορτιστές υψηλής ισχύος (120W – 67W).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή