Xiaomi Robot Vacuum Cleaner, ρομποτική σκούπα σε εξαιρετική τιμή

34


Αν σας εξιτάρει και εσάς η ιδέα να κάνετε την καθαριότητα του σπιτιού μια πιο “έξυπνη” υπόθεση και ταυτόχρονα να διευκολύνετε τη ζωή σας, τότε ίσως βρείτε ενδιαφέρουσα την προσφορά του καταστήματος Cafago για τη Xiaowa Robot Vacuum Cleaner της Xiaomi. Ορισμένοι ίσως θυμάστε την καλοκαιρινή προσφορά της έκδοσης Lite, αλλά αυτή τη φορά έχουμε το βασικό μοντέλο και μάλιστα σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Προτού αποκαλύψουμε ποια είναι αυτή, ας μάθουμε ορισμένα βασικά πράγματα για τη Xiaowa Robot Vacuum Cleaner. Είναι εξοπλισμένη με διπλό γυροσκόπιο για το σύστημα πλοήγησης, διπλό οπτικό laser και έναν αισθητήρα LED για την καταγραφή της θέσης της στο χώρο. Ακόμη, η εταιρεία έχει τοποθετήσει στο κάτω μέρος ειδικό πανί για να παγιδεύει τη σκόνη και τις τρίχες, ενώ η ισχύς της είναι 1800 Pa.

Ο χρήστης μπορεί να καθορίζει τη διαδρομή που θα ακολουθήσει μέσω της εφαρμογής για smartphones, αλλά και από μόνη της χαρτογραφεί τον χώρο και θυμάται που έχει “ακουμπήσει”, όπως πόδια από καρέκλες, τοίχους, έπιπλα κλπ.

Θα βρείτε τη Xiaowa Robot Vacuum Cleaner της Xiaomi σε τιμή μόλις €160.22 δηλώνοντας το κουπόνι L157PS στο ταμείο από σήμερα μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου.



Πηγή