Τηλεργασία & Απομακρυσμένη Συνεργασία για τις επιχειρήσεις – Ήρθε για να μείνει | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

19


Μάρτιος του 2020, πανδημία και lock-down. «Eν μία νυκτί» πολλές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να περάσουν σε συνθήκες πλήρους τηλεργασίας. Για να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες, υιοθέτησαν νέα μοντέλα εργασίας και εργαλεία τεχνολογίας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν ομαλά και αποτελεσματικά τη λειτουργία τους από απόσταση.

Τελευταίο τρίμηνο του 2021 και πολλές επιχειρήσεις συνεχίζουν να υποστηρίζουν μοντέλα τηλεργασίας, ακόμη και αφού άρχισαν να υποδέχονται με ασφάλεια υπαλλήλους πίσω στα γραφεία τους. Η τάση αυτή δείχνει ότι οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες εργασίας και συνεργασίας, που προσφέρουν στα στελέχη τους, χωρίς αυτή να εξαρτάται από ένα φυσικό χώρο «γραφείων». Ουσιαστικά, διαμορφώνουν εκ νέου το πώς λειτουργούν, το πώς οργανώνονται, το πώς επικοινωνούν με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, ακόμα και το πώς συνεργάζονται οι ομάδες μεταξύ τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4η ενότητα της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions με θέμα την απομακρυσμένη συνεργασία

Σε συνέχεια της θετικής ανταπόκρισης που έχουν λάβει οι τρεις πρώτες ενότητες του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, η νέα ενότητα της σειράς, διαθέσιμη δωρεάν για όλους, είναι αφιερωμένη στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει η απομακρυσμένη συνεργασία και τα εργαλεία της τηλεργασίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όσοι παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους τρόπους και τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να συνεργάζονται με την ομάδα τους, αλλά και τους πελάτες ή τους συνεργάτες τους, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στον ίδιο χώρο. Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για να λειτουργούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια την επιχείρησή τους απομακρυσμένα. Τέλος, οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τον εξοπλισμό, που θα χρειαστεί να εξασφαλίσουν σε επίπεδο σύνδεσης και προσβασιμότητας για να λειτουργήσει η απομακρυσμένη συνεργασία με την ομάδα τους αλλά και για την επιλογή των πλέον κατάλληλων εργαλείων που θα τους βοηθήσουν στην απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους.

Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 4ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» από ειδικούς με επιτυχημένη δράση σε θέματα απομακρυσμένης συνεργασίας.

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου παρουσιάζει και συντονίζει τα online σεμινάρια

Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

Η δράση #GrowYourBusiness – The Digital Sessions

Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια σειρά δωρεάν online σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείταιστο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής.Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις τους και τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο.

Περισσότεραγια το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions στο: growyourbusiness.grΠηγή