Άκυρο στη δεύτερη σεζόν του New Blood, πράσινο φως στο prequel

16


Όταν το δίκτυο Showtime έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει στον κόσμο του Dexter για να δώσει ένα καλύτερο φινάλε στον χαρακτήρα που απογείωσε ο Michael C. Hall, αρκετοί υποδέχτηκαν τα νέα με ικανοποίηση, αλλά οι προσδοκίες δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Παρόλα αυτά, το Dexter: New Blood αποδείχθηκε καλύτερο του αναμενομένου με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για δεύτερη σεζόν.

Οι εβδομάδες πέρασαν, το project είχε αρχίσει να προχωρά, αλλά να που έχουμε και πάλι ανατροπή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TVLine, το Showtime θα αφήσει στην άκρη την δεύτερη σεζόν του Dexter: New Blood και αντί αυτής θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός prequel που θα επικεντρωθεί στη νεαρή ηλικία του Dexter.

Η πρόσφατη απορρόφηση του Showtime από το Paramount+ ήταν αναμενόμενο πως θα επηρεάσει διάφορες παραγωγές και παρότι υπήρχε η διάθεση να δούμε πως θα εξελιχθεί ο γιος του Dexter μετά τα γεγονότα του New Blood, οι ιθύνοντες σκέφτηκαν να εξερευνήσουν διαφορετικές κατευθύνσεις για τον χαρακτήρα.

Η αλήθεια είναι ότι ένα prequel θα δώσει στο κοινό μια ακόμη γεύση των ικανοτήτων του Dexter χωρίς τον κίνδυνο να τον πιάσει κάποιος, αλλά και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει επαναλαμβανόμενη η ιστορία όπως οι τελευταίες δύο σεζόν της κύριας σειράς.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή