Δείτε όλα τα unboxing και promo videos για τις νέες ναυαρχίδες

12


Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S23, η εταιρεία προχώρησε στην δημοσίευση των δικών της hands-on και promo videos για τις σημαντικότερες λειτουργίες που θα απολαύσουν όσοι εμπιστευτούν τις νέες ναυαρχίδες της.

Από τα unboxing videos των οικολογικών συσκευασιών της Samsung βλέπουμε πως και πάλι υπάρχει μέσα μόνο η συσκευή, ένας σύντομος οδηγός χρήσης, καλώδιο USB-C σε USB-C και το pin για να ανοίγεις την υποδοχή των καρτών SIM. Επισημαίνεται και πάλι ότι όλα τα μοντέλα προστατεύονται από τη νέα επικάλυψη Gorilla Glass Victus 2 και το σώμα τους είναι ενισχυμένο με το Arbor Aluminum περίγραμμα, ενώ στο Ultra συμπεριλαμβάνεται και η γραφίδα S Pen.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η Samsung στάθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και videos σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (Epic Nightography), επομένως, δεν προκαλεί εντύπωση το promo video που γύρισε χρησιμοποιώντας την κάμερα του Galaxy S23 Ultra.

Τέλος, δόθηκε έμφαση και στην απρόσκοπτη επικοινωνία με άλλες συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy, ιδιαίτερα με τα νέα laptops της σειράς Galaxy Book3 που στοχεύουν να ανταγωνιστούν τα MacBook της Apple.

Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από 17 Φεβρουαρίου 2023 με τιμές εκκίνησης τα €999, €1059 και €1249 αντίστοιχα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή