Έλαβε πιστοποίηση από την 3C, καμία αλλαγή στην ταχύτητα φόρτισης

15


Οι όποιες ελπίδες είχαμε για ταχύτερη φόρτιση στη νέα flagship σειρά της Samsung μάλλον εξανεμίστηκαν μετά την εμφάνιση των τριών μοντέλων της Samsung Galaxy S24 Series στην βάση της 3C στην Κίνα.

Όπως αναφέρει η υπηρεσία, το SM-S9210 (Galaxy S24) θα υποστηρίζει φόρτιση σε ισχύ έως 25W, ενώ το SM-9260 (Galaxy S24+) και το SM-9280 (Galaxy S24 Ultra) θα υποστηρίζουν αντίστοιχα φόρτιση σε ισχύ έως 45W. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουμε καμία αλλαγή σε σύγκριση με τα περυσινά μοντέλα στον τομέα της ταχύτητας φόρτισης και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση ως προς την χωρητικότητα των μπαταριών τους. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μπαταρία 5000mAh στα Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra, αλλά αναμένεται αύξηση στο βασικό μοντέλο Galaxy S24.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η λογική λέει πως θα δούμε επεξεργαστή Exynos 2400 και Snapdragon 8 Gen3 (ανάλογα με την αγορά), ενώ κυκλοφορούν φήμες για ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες σε όλα τα μοντέλα και χρήση τιτανίου για το πλαίσιο του Galaxy S24 Ultra (αντί για αλουμίνιο).

Ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε με ασφάλεια, καθώς η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται πως θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2024.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή