Έρχεται σε όλες τις πλατφόρμες το 2024!

20


Μπορεί να μην έχουμε δει κάποιο νέο παιχνίδι με πρωταγωνίστρια την Lara Croft από το 2018, όταν και κυκλοφόρησε το Shadow of the Tomb Raider, αλλά στις αρχές του επόμενου έτους θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε σε remastered εκδόσεις τα πρώτα τρία επεισόδια της θρυλικής σειράς σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PS4 και PS5!

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση Nintendo Direct, αλλά λίγη ώρα μετά η δημιουργός Aspyr Media (σε συνεργασία με την Crystal Dynamics) επιβεβαίωσε πως θα την δούμε σε όλες τις πλατφόρμες. Περιλαμβάνει τα τρία πρώτα Tomb Raider μαζί με όλα τα expansions και τις μυστικές πίστες τους με remastered γραφικά και επιλογή για επιστροφή στην original εμφάνιση τους για όσους το επιθυμούν.

  • Tomb Raider I + The Unfinished Business Expansion
  • Tomb Raider II + The Gold Mask Expansion
  • Tomb Raider III + The Lost Artifact Expansion

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς θα μπορείτε να βιώσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μαζί με όλα τα expansions και τις μυστικές πίστες στις σύγχρονες πλατφόρμες. Ανακαλύψτε τους θησαυρούς των αρχαίων κόσμων λύνοντας γρίφους και αποκαλύψτε μυστήρια χαμένα στον χρόνο. Ακολουθήστε τη Lara Croft στην περιπέτεια της σε όλο τον κόσμο και αντιμετωπίστε θανάσιμους εχθρούς και επικίνδυνους μύθους.

Το Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2024.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή