Έρχεται επιτέλους η δυνατότητα αναπαραγωγής στο background για όλους τους χρήστες

15


Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας του YouTube Music έφτασε. Πλέον προστίθεται νέα λειτουργία, κατά την οποία θα μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στο background ενώ παράλληλα θα έχετε μια άλλη εφαρμογή ανοιχτή ή θα κλειδώνετε τη συσκευή σας.

Όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν δωρεάν το YouTube Music θα μπορούν να κλείσουν την εφαρμογή ή ακόμη και να κλειδώσουν τη συσκευή τους, δίχως να διακόπτεται η μουσική που αναπαράγεται από την πλατφόρμα. Η νέα λειτουργία στο YouTube θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη από τις 3 Νοεμβρίου στον Καναδά.

Επιπλέον, έρχεται μια εμπειρία παρόμοια με το ραδιόφωνο για τους δωρεάν χρήστες, αλλά θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι ενοχλητικές διαφημίσεις. Με τη νέα ενημέρωση, θα διατίθενται ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα βασίζονται στα αγαπημένα σας τραγούδια, στα άλμπουμ και στους καλλιτέχνες. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ακούτε εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής σε τυχαία σειρά.

Επί του παρόντος, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για την ευρύτερη κυκλοφορία των νέων λειτουργιών στην πλατφόρμα του YouTube αλλά αναφέρθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί εντός του επερχόμενου διαστήματος.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[YouTube]





Πηγή