Έρχεται στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου

23


Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone παγκοσμίως και μια από τις έξι κορυφαίες εταιρείες smartphone στον κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα το realme GT NEO 2, στις 15 Νοεμβρίου.

Η ναυαρχίδα της εταιρείας, η σειρά realme GT, συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία, άψογο design και απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις της τεχνολογίας. Η σειρά realme GT NEO διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές και premium εμφάνιση και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρήσης.

Με γνώμονα την παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, η realme εργάζεται συνεχώς για να κάνει προσιτά τα smartphones υψηλών προδιαγραφών στους καθημερινούς χρήστες. Έτσι δημιουργήθηκε το realme GT NEO 2, το οποίο σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία στην κινεζική αγορά, έχοντας φτάσει τις 1.000.0000 πωλήσεις.Ως ναυαρχίδα της σειράς realme GT, το realme GT NEO 2 είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 870 5G, σύστημα ψύξης, δακτυλικό αποτύπωμα και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Όσον αφορά το design του – ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς – το GT NEO 2 έρχεται σε ένα εντυπωσιακό χρώμα – το NEO Green.

Η realme, όμως δε σταματά εδώ! Εκτός από το realme GT NEO 2, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πολύ οικονομικό smartphone C25Y. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το realme GT NEO 2 στη διεύθυνση www.realme.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή