Αναζήτηση στα tweets συγκεκριμένου χρήστη στο iOS

14


Η Twitter προσέθεσε ένα νέο κουμπί αναζήτησης στα προφίλ της πλατφόρμας της για να διευκολύνει τους χρήστες να αναζητούν με λέξεις-κλειδιά tweets από έναν συγκεκριμένο χρήστη. Η καινούργια δυνατότητα αναζήτησης είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους iOS χρήστες.

Το νέο κουμπί κάνει τη ζωή των χρηστών ευκολότερη. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εάν, για παράδειγμα, θέλετε να βρείτε ένα άρθρο που θυμάστε ότι κάποιος έκανε tweet πριν από καιρό, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε πολλές λεπτομέρειες.

Η Twitter σε μια προσπάθεια να χαρίσει νέες και χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες, ανανεώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά της. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, κυκλοφόρησε τη νέα λειτουργία Super Follows – που επιτρέπει στους χρήστες που διαθέτουν περισσότερους από 10.000 followers να κερδίζουν έσοδα, προσφέροντας επιπλέον περιεχόμενο σε όσους πληρώνουν συνδρομή μηνιαίως.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή