Κίνα: Σε λειτουργία το πρώτο έξυπνο βιομηχανικό πάρκο της Honor | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

12


Η εταιρία παραγωγής έξυπνων κινητών τηλεφώνων Honor Device Co., Ltd., έθεσε χθες σε λειτουργία το πρώτο έξυπνο βιομηχανικό πάρκο, από τότε, που χάραξε αυτόνομη πορεία από την Huawei, τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Η τεχνολογική εγκατάσταση στην πόλη Σεντζέν που βρίσκεται στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ στα νότια της Κίνας, αποτελείται από ένα κέντρο πιστοποίησης, ένα κέντρο παραγωγής συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ένα κέντρο εκκόλαψης της καινοτομίας και ένα κέντρο έξυπνης βιομηχανικής παραγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εσωτερικές αποστολές φορτίων κινητών τηλεφώνων της Honor είχαν ετήσια αύξηση 25% στα 14,2 εκατομμύρια μονάδες στο τρίτο τρίμηνο του χρόνου, παρά τη μείωση κατά 5% που κατέγραψε η ευρύτερη αγορά έξυπνων κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρίας ερευνών αγοράς Canalys.

Το μερίδιο εσωτερικής αγοράς της Honor αυξήθηκε στο 18%, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, στο τρίτο τρίμηνο.

Το μερίδιο αγοράς της Honor τη χρονιά που διανύουμε, ανακάμπτει με ταχύτατους ρυθμούς, προκαλώντας την έκπληξη του αναφερόμενου βιομηχανικού τομέα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Ζαο Μίνγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή