Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Venom 3 και Ghostbusters: Afterlife 2

25


Στο πλαίσιο της CinemaCon η Sony προχώρησε στις ανακοινώσεις των νέων sequels για τις ταινίες Ghostbusters και Venom, χωρις, ωστόσο, να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την υπόθεση τους και χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα τους στους κινηματογράφους.

Σχετικά με το Venom 3, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον Venom να συμμετέχει στους Sinister Six, αν λάβουμε υπόψιν όσα έδειξαν στα post-credits του πρόσφατου Morbius, αλλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά για το τι θα σκεφτούν οι σεναριογράφοι.

Από την άλλη, για το Ghostbusters: Afterlife 2 κρατάμε μόνο μια δήλωση του σκηνοθέτη Jason Reitman που αφορά την αλλαγή του logo της ταινίας. Ο γιος του μακαρίτη Ivan Reitman (δημιουργό των πρώτων ταινιών) τόνισε πως θα ήθελε να μπορούσε να μοιραστεί περισσότερα με το κοινό, αλλά παραδέχτηκε πως υπάρχει μια ακόμη ιστορία που τρέχει παράλληλα στο Ghostbusters 2 και έχουν πολλές ιδέες για την εξελίξουν.

Δεδομένου ότι έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουν να έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για το cast και την υπόθεση των δύο ταινιών.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή