Βουλγαρία: Το eBay προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα κατάρτισης σε εμπόρους αυτοκινήτων

27


Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου eBay εγκαινιάζει το eBay Academy στη Βουλγαρία.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την ανάπτυξη των βουλγαρικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που πωλούν ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το παράρτημα του eBay στη Σόφια.

Ο κύκλος των μαθημάτων και το πρόγραμμά του eBay Growth σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν να γίνουν γνωστοί οι Βούλγαροι έμποροι αυτοκινήτων στα 150 εκατομμύρια των αγοραστών από 190 χώρες που χρησιμοποιούν το eBay για τις αγορές τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μαθήματα κατάρτισης, που χωρίζονται σε πέντε χωριστές διαδικτυακές συνεδρίες, σχεδιάστηκαν ειδικά για τους εμπόρους αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Ο λέκτορας Στέφαν Τάσεφ είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Taros Trade: ένας μεταπωλητής μεγάλων ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 2007.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα περιλαμβάνει τις βέλτιστες πρακτικές κατά τη χρήση του eBay: από τη δημιουργία λογαριασμού και τη μεταφόρτωση των εμπορευμάτων στον ιστότοπο έως τη χρήση των διαθέσιμων διαδικτυακών εργαλείων για την προσέλκυση πελατών.

Η κατηγορία Εξαρτήματα και Αξεσουάρ Αυτοκινήτων στο eBay είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, η κατηγορία αυτή σημείωσε άνοδο κατά σχεδόν 30% στις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές.

Αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στη Βουλγαρία

Αυτό οφείλεται στην παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών που αυξάνει τις τιμές των αυτοκινήτων.

Το 2022, η μέση τιμή ενός νέου αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 12%, και η μέση τιμή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυξήθηκε περισσότερο από 40%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περασμένο έτος, οι Βούλγαροι έμποροι αυτοκινήτων σημείωσαν αύξηση 13% στις πωλήσεις τους, πουλώντας σχεδόν 65.000 προϊόντα μέσω eBay.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή