Ανακοινώθηκε το remake του Metal Gear Solid 3!

10


Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και πλέον έχουμε επίσημα την ανακοίνωση του remake για το Metal Gear Solid 3: Snake Eater! Η Konami αποκάλυψε στο PlayStation Showcase ότι ετοιμάζει ένα μεγάλο remaster του παιχνιδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X και Windows PC, άρα δεν θα είναι αποκλειστικό για τη Sony.

Ο τίτλος του remaster είναι Metal Gear Solid Delta: Snake Eater και θα περιλαμβάνει το original cast των ηθοποιών που χάρισαν τις φωνές τους στους χαρακτήρες, ενισχυμένη υπόθεση και νέα στοιχεία στο σύστημα μάχης, μαζί φυσικά με ριζικά αναβαθμισμένα γραφικά και ήχο.

Το Metal Gear Solid 3: Snake Eater είχε κυκλοφορήσει για το PS2 το 2004 ως prequel του πρώτου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς, με την υπόθεση να μεταφέρεται στη δεκαετία του 1960 και τους gamers να αναλαμβάνουν τον ρόλο του Naked Snake (aka Big Boss), δηλαδή του μεγάλου αντιπάλου στο πρώτο παιχνίδι, σε μια αποστολή στην ΕΣΣΔ.

Εξάλλου, η Konami επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια συλλογή των πρώτων τριών Metal Gear Solid μέσα στο καλοκαίρι, με ονομασία Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 που θα περιλαμβάνει τα Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of LIberty (HD Collection version) και Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD Collection version).

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή