Πρώτο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

2


Μια ακόμη ανακοίνωση που περιμέναμε στο PlayStation Showcase μας ήρθε από τη Remedy, η οποία αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του Alan Wake 2 και δημοσίευσε ταυτόχρονα το πρώτο gameplay trailer του πολυαναμενόμενου sequel.

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, το Alan Wake 2 θα αφήσει στην άκρη το action στυλ και θα προσφέρει στους gamers μια πιο ψυχολογική εμπειρία επιβίωσης σε ένα τρομακτικό περιβάλλον, το οποίο απογειώνεται χάριν στη Northlight gaming engine της εταιρείας. Επίσης, η Remedy τονίζει πως δεν χρειάζεται να έχεις παίξει το Alan Wake για να απολαύσεις το δεύτερο μέρος, απλά όσοι το είχαν παίξει θα εγκλιματιστούν πολύ πιο εύκολα.

Από το gameplay trailer διαπιστώνουμε ότι θα υπάρχει και ένας νέος playable χαρακτήρας, η Saga Anderson, μια πράκτορας του FBI που εξερευνά μια σειρά τελετουργικών φόνων στην μικρή κοινότητα του Bright Falls. Εκεί θα συναντήσει τον αγνοούμενο συγγραφέα ιστοριών τρόμου (Alan Wake) και η Remedy εξηγεί πως περίπου θα «μπλεχτεί» το gameplay των δύο χαρακτήρων:

Το Alan Wake 2 ξεκινά με την Anderson να καταφθάνει στο Bright Falls μαζί με τον βετεράνο πράκτορα Alex Casey. Μετά από μια σειρά γεγονότων, οι gamers θα μπορούν να παίξουν τα κομμάτια του Alan Wake και της Saga Anderson με όποια σειρά επιθυμούν. Οι πορείες τους φαίνονται διαφορετικές, όμως, η μία αντανακλάται στην άλλη.

Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου 2023 για Windows PC (μέσω Epic Games Store), Xbox Series X/S και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή