Αντίστροφη μέτρηση με Official Launch Trailer

26


10 ημέρες απομένουν για το επίσημο λανσάρισμα του Battlefield V με την EA να δίνει στη δημοσιότητα το Official Launch Trailer του παιχνιδιού!

Είστε έτοιμοι;


Grand Operations

Εάν η απόδοση της ομάδας σας είναι καλή την πρώτη μέρα, στο πρώτο γύρο δηλαδή, τότε θα αρχίσετε τη δεύτερη μέρα με ένα μικρό προβάδισμα, σε μορφή περισσότερων οχημάτων ή πυρομαχικών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν όλες τις πίστες, χωρίς να είναι σταματημένοι στην αντίσταση της πρώτης πίστας. Το Grand Operations θα αποτελείται από αποστολές τριών ημερών με τη συνολική διάρκεια του να είναι κοντά στη μία ώρα, ίσως και παραπάνω εάν το σκορ είναι κοντά.

Airborne

Κάθε Grand Operation θα αρχίζει με την πρώτη με αλεξίπτωτο στο πεδίο μάχης, και στην αποστολή της Νορβηγίας θα εκπροσωπείται μέσω του Airborne mode.

Το mode αυτό θα επικεντρώνεται γύρω από ένα γκρουπ πυροβόλων όπλων. Η επιτιθέμενη ομάδα θα προσπαθεί να τα καταστρέψει, ενώ η αμυνόμενη ομάδα να τα υπερασπιστεί . Οι επιτιθέμενοι θα μπουν στο πεδίο μάχης με τα αλεξίπτωτα τους και θα επιλέξουν που θα προσγειωθούν . Εάν είστε στην αμυνόμενη πλευρά, θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα πυροβόλα όπλα σας, χτίζοντας τείχη και οχυρώνοντας τις άμυνες σας.

Final Stand

Η επιτυχίες και οι αποτυχίες σας στις Grand Operations θα καθορίσουν τη μορφή του Final Stand. Εάν οι δύο πλευρές είναι εξίσου ισχυρές, θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια αγχωτική κατάσταση για να προσδιοριστεί ο νικητής.

Δε μπορείτε να κάνετε respawn και μία ομάδα χάνει τη μάχη όταν εξουδετερωθούν όλοι οι παίχτες της. Τα πυρομαχικά σας θα προσδιοριστούν από την έκβαση της προηγούμενης ημέρας.

Σε περίπτωση μη πυρομαχικών ή ζωής, θα πρέπει να πολεμήσετε μέχρι τελικής πτώσης με όσα έχετε.

Stand-alone multiplayer modes

Conquest

Το πιο κλασσικό mode της σειράς παιχνιδιών Battlefield θα είναι παρόν. Το Conquest mode θα επιστρέψει με 64 παίχτες να προσπαθούν να κατακτήσουν και να ελέγξουν συγκεκριμένα σημεία στην τεράστια πίστα. Θα μπορείτε να χτίσετε οχυρώσεις και άμυνες, χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από το να κρατήσετε τα μέρη που έχετε στην κατοχή σας.

Breakthrough

Στο Breakthrough, η πίστα θα χωριστεί σε διάφορους τομείς, με την αμυνόμενη ομάδα να τους έχει υπό κατοχή της. Εάν βρίσκεστε στην επιτιθέμενη ομάδα, θα πρέπει να καταλάβετε τα σημεία αυτά, με μια συγκεκριμένη σειρά. Η επιτιθέμενη ομάδα θα νικήσει μόλις και εάν καταφέρει να κατακτήσει όλα τα πιθανά σημεία ενώ η αμυνόμενη ομάδα θα στεφτεί νικήτρια εάν τελειώσει ο χρόνος.

Frontlines

Το Frontlines game mode μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μίξη μεταξύ του Conquest, Rush modes αλλά και του Obliteration mode του Battlefield 4.

Σε αυτήν τη λειτουργία, οι παίχτες των αντίπαλων ομάδων μάχονται για την κατάκτηση μιας σημαίας τη φορά. Η κατάκτηση μιας σημαίας ανοίγει τη δίοδο προς την επόμενη σημαία, όλο και πιο κοντά στη βάση της αντίπαλης ομάδας. Επίσης, θα είναι δυνατή η χρήση εκρηκτικών για τη καταστροφή αντίπαλων βάσεων.

Domination

Το Domination είναι παρόμοιο με το Conquest game mode αλλά χωρίς τη χρήση οχημάτων. Οι δύο αντίπαλες ομάδες παλεύουν για την κατάκτηση πολλών διαφορετικών στόχων. Η κατοχή περισσότερων των μισών θα προσφέρει στην ομάδα σας πόντους ενώ η αντίπαλη ομάδα θα αρχίσει να χάνει πόντους.

Team Deathmatch

Αυτό το game mode θα αποτελείται από δύο ομάδες πεζικού, σε ένα εξαιρετικά ταχύ πεδίο μάχης. Η ομάδα με τις λιγότερες απώλειες θα είναι και η νικητήρια πελυρά.


Το Battlefield V θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και Windows PC.



Πηγή