Προβλήματα σε iPhone X και Mac Book – Newsbeast

20



Η Apple παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που επηρεάζουν κάποια από τα μοντέλα της iPhone X και Mac Book των 13 ιντσών. H αμερικανική εταιρεία διαβεβαίωσε τους καταναλωτές ότι θα τα επιδιορθώσει δωρεάν.

Είναι ένας ακόμη κρίκος σε μια αλυσίδα προβλημάτων ποιότητας κατά το τελευταίο έτος στα προϊόντα της Apple, παρόλο που η εταιρεία έχει αυξήσει τις τιμές της για τα περισσότερα από αυτά, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Επί μήνες διάφοροι χρήστες είχαν παραπονεθεί ότι η οθόνη αφής του iPhone X εμφάνιζε προβλήματα.

Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι η οθόνη μερικών IPhone X -ενός μοντέλου που κυκλοφόρησε το 2017 με αρχική τιμή 999 δολάρια- μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στη διαδικασία της αφής λόγω τεχνικού προβλήματος ενός εξαρτήματος, το οποίο θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Η ελαττωματική οθόνη μπορεί να μην ανταποκρίνεται σωστά στο άγγιγμα του χρήστη ή ακόμη να αντιδρά μόνη της χωρίς να προηγηθεί αφή. Το πρόβλημα αυτό δεν επηρεάζει τα νέα iPhone XS και iPhone ΧR, που παρουσιάσθηκαν φέτος το φθινόπωρο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο φορητός υπολογιστής Mac Book μπορεί να εμφανίσει ένα άλλο πρόβλημα, που οδηγεί σε απώλεια δεδομένων λόγω αδυναμίας αποθήκευσης στο σκληρό δίσκο. Η Apple θα φροντίσει επίσης να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει δωρεάν τα εν λόγω drives.

To πρόβλημα αφορά ένα περιορισμένο αριθμό οδηγών στερεάς κατάστασης (solid-state drives) χωρητικότητας 128 και 256 GB που βρίσκονται εγκατεστημένα σε Mac Books 13 ιντσών, τα οποία πουλήθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουνίου 2018.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή