Αποδεικνύονται πιο ανθεκτικά από τα Pro μοντέλα [Video]

7


Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις καθιερωμένες δοκιμές αντοχής του JerryRigEverything στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που μας έδειξαν ότι το τιτάνιο και το γυαλί στο πίσω μέρος δεν είναι και τόσο ανθεκτικά όσο θα ήθελε η Apple και οι υποψήφιοι αγοραστές.

Σειρά πήραν τα πιο «ταπεινά» μοντέλα της σειράς, δηλαδή τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, για τις ίδιες ακριβώς δοκιμές αντοχής στην εγχάραξη, στο λύγισμα και στο κάψιμο της οθόνης. Και, μαντέψτε, αποδεικνύονται πολύ πιο ανθεκτικά από τα Pro μοντέλα!

Ξεκινώντας από την οθόνη, ο «βασανιστής» επιχειρεί να χαράξει την επικάλυψη Ceramic Shield και καταλήγει ότι όντως προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προστατευτικά καλύμματα που βλέπουμε στις Android ναυαρχίδες. Επιπλέον, το περίγραμμα από αλουμίνιο ανταποκρίνεται καλύτερα από το τιτάνιο στην λεπίδα, ενώ στην δοκιμή με τον αναπτήρα επιβιώνουν άνετα.

Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα έρχεται στην δοκιμή λυγίσματος, καθώς το γυαλί στο πίσω μέρος δεν παθαίνει τίποτα, σε αντίθεση με τα Pro μοντέλα όπου έσπασε σχετικά εύκολα, ενώ γενικότερα δεν παρατηρείται καμπύλωση στο σασί. Από ό,τι φαίνεται οι πιέσεις που ασκεί το περίγραμμα τιτανίου στο Pro Max μειώνει την ελαστικότητα της συσκευής και γι’ αυτό σπάζει τόσο εύκολα.

Συνολικά, λοιπόν, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι αναμφίβολα πιο ανθεκτικά στη φετινή σειρά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή