Αποκαλυπτήρια για τον νέο Geralt στο πρώτο teaser για τη νέα σεζόν!

0


Ήταν μια ταραχώδης πορεία για τη δημοφιλή μεταφορά των μυθιστορημάτων και των παιχνιδιών The Witcher από τη Netflix. Μια σειρά από αναποδιές και αντιπαραθέσεις οδήγησαν σε μεγάλη καθυστέρηση, αφού η σειρά έχασε τον πρωταγωνιστή της, Henry Cavill. Τώρα, ένα σύντομο teaser της τέταρτης σεζόν μας δίνει μια πρώτη ματιά για τον αντικαταστάτη του Cavill στο ρόλο του Geralt of Rivia, τον Liam Hemsworth και είναι εμφανές ότι η παραγωγή έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για να μοιάζει στον προκάτοχο του!

Το παραπάνω βίντεο αποκαλύπτει λίγα πράγματα για την εξέλιξη της νέας σεζόν, πέρα από το ότι, ναι, ο Hemsworth είναι πλέον ο Geralt, και παρά την ομοιότητα θα είναι μάλλον δύσκολο για πολλούς fans να τον φανταστούν ότι θα καταφέρει να ισοφαρίσει την τέλεια παρουσία και απόδοση του Cavill για τον χαρακτήρα. Άδικο για τον νέο πρωταγωνιστή, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, μιας και το κοινό έχει συνδέσει για πάντα τον Cavill με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα τον Robert Powell ως…Ιησού.

Η ένταξη του Liam Hemsworth στο ρόλο ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Cavill, ο οποίος είχε ουσιαστικά ζητήσει από το κοινό να υποδεχθεί με αγάπη τον νέο πρωταγωνιστή:

Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για το χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Liam σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και ιδιαίτερο άνθρωπο. Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος. Απόλαυσε την κατάδυση και δες τι μπορείς να βρεις.

Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η τελευταία σεζόν της σειράς θα είναι η πέμπτη, οπότε ο Hemsworth θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα για δύο σεζόν. Τα γεγονότα της τρίτης σεζόν έδειξαν ότι η σειρά θα επικεντρωθεί, στο μέλλον, εξίσου πολύ στην Ciri που υποδύεται η Freya Allen.

Η τέταρτη σεζόν του The Witcher βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε παραγωγή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming το 2025.



Πηγή