Axel F, ο Eddie Murphy επιστρέφει και έχουμε το πρώτο trailer!

0


Ο Axel Foley επιστρέφει στη δράση, με τον Eddie Murphy να επαναλαμβάνει τον εμβληματικό του ρόλο ως ο ντετέκτιβ του Ντιτρόιτ στην επερχόμενη ταινία του Netflix με τίτλο Beverly Hills Cop: Axel F.

Δεν είναι η πρώτη μου φορά στο Beverly Hills“, τονίζει ο Foley στο trailer. Έχουν περάσει 30 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον ντετέκτιβ Axel Foley, αλλά επιστρέφει στο Beverly Hills αφού μαθαίνει ότι η κόρη του Jane (Taylour Paige) βρίσκεται σε κίνδυνο. Υποχρεωμένος να συνεργαστεί με την Jane, τον νέο του συνεργάτη (Joseph Gordon-Levitt) και τους παλιούς του φίλους, Billy Rosewood (Judge Reinhold) και John Taggart (John Ashton), ο Axel “ανεβάζει στροφές για να αποκαλύψει μια συνωμοσία“.

Άλλοι ηθοποιοί που επιστρέφουν στους ρόλους τους από τις προηγούμενες ταινίες Beverly Hills Cop είναι ο Paul Reiser ως ντετέκτιβ Jeffrey Friedman (συνεργάτης του Axel στο Beverly Hills Cop II), και ο Bronson Pinchot ως Serge, ο πωλητής γκαλερί και έμπορος όπλων που εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Beverly Hills Cop III. Ο Kevin Bacon θα εμφανιστεί επίσης σε έναν νέο ρόλο ως αστυνομικός του τμήματος του Beverly Hills.

Ο Murphy εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Axel Foley στην ταινία Beverly Hills Cop του 1984. Σε σκηνοθεσία του Martin Brest, το Beverly Hills Cop έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία του 1984 και κατέστησε τον Murphy σούπερ σταρ. Η ταινία έδωσε δύο sequels: το Beverly Hills Cop II το 1987 και το Beverly Hills Cop III το 1994.

Το Beverly Hills Cop: Axel F σκηνοθετεί ο Mark Molloy στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Οι Will Beall, Tom Gormican και Kevin Etten έγραψαν το σενάριο, το οποίο βασίζεται σε μια ιστορία του Beall. Ο Jerry Bruckheimer επιστρέφει στην παραγωγή μαζί με τους Murphy, Chad Oman και Melissa Reid.

Το Beverly Hills Cop: Axel F έρχεται στο Netflix στις 3 Ιουλίου 2024.



Πηγή