Το νέο Call of Duty θα είναι το Black Ops 6!

0


Η Activision επιβεβαίωσε ότι το επόμενο παιχνίδι Call of Duty θα ονομάζεται Black Ops 6. Η εκδότρια ενημέρωσε την ιστοσελίδα για το franchise του δημοφιλές shooter ώστε να αποκαλύψει τον τίτλο, υποσχόμενη ότι “οι επίσημες γραμμές επικοινωνίας έχουν ξεκινήσει“, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι το μάρκετινγκ του παιχνιδιού μετατοπίζεται από τη λειτουργία teaser στη λειτουργία αποκάλυψης με αργό ρυθμό.

Ο λογαριασμός X (πρώην Twitter) του Xbox δημοσίευσε στα τέλη Απριλίου ότι μια εκδήλωση “[REDACTED] Direct” θα ακολουθούσε το Xbox Showcase την Κυριακή 9 Ιουνίου. Δεν ήταν ποτέ μεγάλο μυστήριο ότι θα επρόκειτο για μια παρουσίαση του επόμενου Call of Duty, καθώς το λογότυπο ταίριαζε με το στρατιωτικό καλλιτεχνικό στυλ του franchise και είχε ήδη αναφερθεί ότι η επόμενη συνέχεια της μακροχρόνιας σειράς θα έφτανε φέτος.

Η ιστοσελίδα του Call of Duty παρουσιάζει επιπλέον teaser που εκμεταλλεύονται τις κοσμοθεωρίες των συνωμοσιολόγων. Ένα σκοτεινό video δείχνει πλάνα από κάμερες των σωμάτων επιβολής του νόμου, που καταλήγουν στην αποκάλυψη του Mount Rushmore με καλυμμένα τα μάτια σε κάθε έναν από τους τέσσερις προέδρους των ΗΠΑ, ενώ αναγράφεται “The Truth Lies” και ακολουθείται από ένα λογότυπο. Άλλα videos στην ιστοσελίδα δείχνουν βάνδαλους (επίσης σε στυλ found-footage) να τοποθετούν αφίσες με το ίδιο σύνθημα σε μια πόλη.

Η Microsoft προφανώς σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το νέο επεισόδιο της σειράς για να ενισχύσει τις συνδρομές του Game Pass. Η Wall Street Journal ανέφερε αυτό το μήνα ότι το Black Ops 6 θα είναι το πρώτο επεισόδιο του Call of Duty που θα εμφανιστεί στο Game Pass την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Θα μάθουμε περισσότερα για το Call of Duty: Black Ops 6 στις 9 Ιουνίου, αμέσως μετά το Xbox Games Showcase!



Πηγή