Αποκαλυπτήρια για τους Smoke και Rain

3


Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Kombat Kast της NetherRealm Studios για το Mortal Kombat 1, με την εκδήλωση να ξεκινά με ένα τρέιλερ που επικεντρώθηκε στην εμβληματική φατρία ninja του franchise, τους Lin Kuei, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκαν οι νέοι playable χαρακτήρες και οι Kameo.

Το τρέιλερ αποκάλυψε δύο ακόμη ninjas – τον Smoke και τη Rain – για το playable roster, με τους δύο να επιδεικνύουν πολλές από τις κινήσεις τους. Η Rain έχει γίνει ο High Mage του Outworld, ενώ ο Smoke συμμετέχει μαζί με τον Sub-Zero και τον Scorpion στην υπεράσπιση του Earthrealm.

Τέσσερις νέοι χαρακτήρες Kameo επιβεβαιώθηκαν επίσης στο νέο τρέιλερ, με το βάρος να πέφτει στους ρομποτικούς νίντζα Cyrax και Sektor, και λιγότερο στον θηλυκό νίντζα Frost και την κλασική έκδοση του Scorpion.

Μετά την αποκάλυψη του τρέιλερ, το Kombat Kast επικεντρώθηκε στον Scorpion και τον Johnny Cage, καθώς εμβάθυνε στις κινήσεις των δύο χαρακτήρων. Ο Scorpion χρησιμοποιεί το δόρυ του καθώς και ένα νέο όπλο με σχοινί, ενώ ο Johnny Cage στηρίζεται στην αύρα του κινηματογραφικού σταρ με την ικανότητα να αποκτά ενισχύσεις μέσω των taunts.

Οι Smoke και Rain είναι ο 11ος και 12ος χαρακτήρας που επιβεβαιώθηκε για το ρόστερ του Mortal Kombat 1, μαζί με τους Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage και Kenshi.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στα Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή