Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για τον μήνα Ιούλιο

9


Η Microsoft αποκάλυψε και αυτή τα δωρεάν παιχνίδια που θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate τον μήνα Ιούλιο, διατηρώντας και πάλι την παράδοση για 4 τίτλους που μπορείς να παίξεις στα Xbox Series X/S και Xbox One, ενώ 2 από αυτούς θα είναι playable και στο Xbox 360.

Εδώ και αρκετούς μήνες η εταιρεία δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους δωρεάν τίτλους της, καθώς το βάρος έχει πέσει δικαιολογημένα στην ενίσχυση του Xbox Game Pass Ultimate που αποτελεί αυτήν την στιγμή το καλύτερο deal για τον μέσο PC και Xbox gamer. Όπως και να ‘χει, αυτά είναι τα δωρεάν games για τον προσεχή Ιούλιο

Beasts of Maravilla Island: 1 έως 31 Ιουλίου 2022 (Xbox One, Xbox Series X/S)

Ένα 3D aventure game όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός νεαρού φωτογράφου της άγριας φύσης που μεταβαίνει στο νησί Maravilla για να ανακαλύψει μοναδικά πλάσματα, να παρατηρήσει τις συμπεριφορές τους και φυσικά να τα απαθανατίσει.

Relicta: 16 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου 2022 (Xbox One, Xbox Series X/S)

Ένα third-person physics-based παιχνίδι γρίφων όπου συνδυάζεις τον μαγνητισμό και την βαρύτητα για να αποκαλύψεις τα μυστικά της Chandra Base. Μοναχός σου στα βάθη της Σελήνης, έχεις μόνο το μυαλό σου για να καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανή την κόρη σου.

Thrillville: Off the Rails: 1 έως 15 Ιουλίου 2022 (Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S)

Ένα κλασικό theme park simulator όπου στήνεις σταδιακά το δικό σου λούνα πάρκ και φροντίζεις για την επέκταση και την καλή λειτουργία του, προσθέτωντας νέες εμπειρίες για να διατηρείς ευχαριστημένους τους επισκέπτες σου.

Torchlight: 16 έως 31 Ιουλίου 2022 (Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S)

Το κλασικό action RPG σε στυλ Diablo, όπου διαλέγεις μία από τρεις κλάσεις για τον χαρακτήρα σου και καλείσαι να καθαρίσεις τα τυχαία δομημένα dungeons από τους «ενοίκους» τους με σκοπό να ολοκληρώσεις τις διάφορες αποστολές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή