Σε δύο χρόνια, το λιγότερο, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας

12


Το No Time To Die αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond και πλέον το βάρος έχει πέσει στην αναζήτηση του επόμενου (ή της επόμενης αν γίνει η μεγάλη έκπληξη) ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον θρυλικό πράκτορα. Η συζήτηση για το ποιος ή ποια θα είναι τελικά η επιλογή της παραγωγού Barbara Broccoli έχει ανοίξει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ τώρα έχουμε μια πρώτη ενημέρωση για την ίδια σχετικά με την επόμενη ταινία.

Συγκεκριμένα, η Broccoli δήλωσε στην ιστοσελίδα Deadline πως αυτήν την περίοδο προσπαθούν να καταλήξουν στο πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας. Δεν υπάρχει κάποιο σενάριο και δεν πρόκειται να ξεκινήσουν την συγγραφή του εάν πρώτα δεν συμφωνήσουν οριστικά στην «επανεφεύρεση» του James Bond. Γι’ αυτό, άλλωστε, τονίζει πως τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας θα ξεκινήσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων σε δύο χρόνια από σήμερα, αν όχι περισσότερο.

Τα γραφεία στοιχημάτων, πάντως, δίνουν ως κορυφαίους υποψηφίους τους Regé-Jean Page (Bridgerton), Henry Cavill (The Witcher) και Aidan Turner (Poldark). Δεν είναι λίγοι, επίσης, αυτοί που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να δούμε μια γυναίκα στον ρόλο του 007, κάτι που αν όντως συμβεί θα σηκώσει αρκετή κουβέντα από πολέμιους και υπέρμαχους…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή