Automata, έρχεται στο Nintendo Switch τον Οκτώβριο

7


Η Nintendo ανακοίνωσε στο πρόσφατο Nintendo Direct ότι το περίφημο Nier: Automata θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch τον προσεχή Οκτώβριο. Η επίσημη ονομασία του είναι Nier: Automata The End of YoRHa Edition και θα περιλαμβάνει το DLC, όπως και τα μέχρι πρότινος αποκλειστικά κοστούμια των άλλων παιχνιδοκονσολών.

Το βραβευμένο action RPG ακολουθεί μια ομάδα ανδροειδών που έχουν σκοπό να ανακτήσουν την Γη για χάριν της Ανθρωπότητας και να τελειώσουν μια για πάντα την κυριαρχία των μηχανών σε αυτήν την δυστοπική εκδοχή του πλανήτη μας. Πέρα από τον hack ’n’ slash χαρακτήρα, το Nier: Automata χαίρει της εκτίμησης των gamers για την πλούσια υπόθεση που θίγει πολιτικά και υπαρξιακά ζητήματα.

Να σημειωθεί ότι η έκδοση του Nier: Automata για το Nintendo Switch είναι χτισμένη από την αρχή για την παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, επομένως, δεν πρόκειται απλά για κάποιο port του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Nintendo Switch.

Το Nier: Automata The End of YoRHa Edition θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου 2022 για το Nintendo Switch, ενώ έχουν ανοίξει ήδη οι προπαραγγελίες στο eShop.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή