Αυτά είναι τα δωρεάν games για τον Δεκέμβριο

15


Η Sony αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα από τις 5 Δεκεμβρίου 2023 έως την 1η Ιανουαρίου 2024.

LEGO 2K Drive

Ένα διασκεδαστικό racing game που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Οι gamers μεταφέρονται στην Bricklandia για να στήσουν τα δικά τους custom οχήματα Lego και να διαγωνιστούν σε διάφορες κούρσες για να κερδίσουν το Sky Trophy. Συμπεριλαμβάνονται off-road και θαλάσσιες πίστες.

Powerwash Simulator

Ένα χαλαρωτικό simulation για όσους την βρίσκουν με το…καθάρισμα. Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, ο gamer αναλαμβάνει να καθαρίσει διάφορα μέρη όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα, προκειμένου να πληρωθεί για να επενδύσει τα χρήματα σε ακόμα καλύτερο εξοπλισμό. Υπάρχουν και διάφορα expansions (πωλούνται ξεχωριστά) για να αναλάβεις π.χ. το καθάρισμα του…Βυθού του Μπικίνι (Μπομπ Σφουγγαράκης).

Sable

Ίσως το καλύτερο από την τριάδα του Δεκεμβρίου, το Sable είναι ένα indie game που κυκλοφόρησε το 2021 για να προσφέρει μια επίσης χαλαρωτική εμπειρία εξερεύνησης σε μοναδικά τοπία με ένα πολύ ενδιαφέρον soundtrack.

Υπενθυμίζουμε ότι έως τις 4 Δεκεμβρίου 2023 μπορείτε να προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας τα Mafia II: Definitive Edition, Aliens Fireteam Elite και Dragon Ball: The Breakers.



Πηγή