Αυτά είναι τα κορυφαία indie games για το 2021

20


Το Nintendo Switch έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία όχι μόνο λόγω των αποκλειστικών τίτλων της Nintendo, αλλά και για το γεγονός ότι κυκλοφορούν για τη φορητή παιχνιδοκονσόλα εκατοντάδες indie τίτλοι που κερδίζουν το ενδιαφέρον των gamers.

Η εταιρεία θέλησε να αναδείξει τα indie games που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις μέσα στο 2021 δημοσιεύοντας ένα video – αφιέρωμα. Σε αυτό θα δείτε τα Axiom Verge 2, Curse of the Dead Gods, Cyber Shadow, Doki Doki Literature Club Plus, Eastward, Ender Lilies: Quietus of the Knights, Islanders: Console Edition, Littlewood, Road 96, Slime Rancher: Plortable Edition, Spelunky 2, Stick Fight: The Game, Subnautica + Subnautica Below Zero, Tetris Effect: Connected και Unpacking.

Η Nintendo δεν διευκρινίζει ποιο από τα παραπάνω σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις στο eShop του Switch, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η δεκαπεντάδα κατάφερε να ξεχωρίσει και ίσως μέσα σε αυτά να ανακαλύψετε κι εσείς κάποιο διαμαντάκι που διέφυγε της προσοχής σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή