Νέο trailer για τη νέα σειρά της DC

40


Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την επερχόμενη σειρά της DC, Peacemaker που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 13 Ιανουαρίου 2022. Στο trailer είναι γεμάτο δράση και ο ενθουσιασμός του John Cena δεν κρύβεται πλέον.

Παρατηρούμε και μια αναφορά στην Wonder Woman, όταν ο Peacemaker περιγράφει πώς τον τράβηξε σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Wonder Woman συνυπάρχει στο ίδιο σύμπαν με τον Peacemaker, ή εάν γνωρίζει την ύπαρξη του.

Όπως όλα δείχνουν, η DC επεκτείνει την αφήγηση των ιστοριών της, καθώς αναμένουμε επίσης και την πρεμιέρα της Naomi αυτόν τον μήνα, ενώ το HBO Max θα αποκτήσει μια ολοκαίνουργια σειρά Batman. Αναφορικά με τις ταινίες, αναμένουμε το The Batman τον Μάρτιο, το DC League of Super Pets τον Μάιο, το Catwoman: Hunted τον Φεβρουάριο και το Aquaman and the Last Kingdom τον Δεκέμβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή