Αυτός είναι ο νέος Miniplayer του Spotify

1


Η Spotify ανακοινώνει το λανσάρισμα μιας νέας λειτουργίας τόσο στο macOS όσο και στο Windows. Ονομάζεται Miniplayer και είναι διαθέσιμο τώρα μόνο για τους συνδρομητές του προγράμματος Spotify Premium.

Το Miniplayer, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει τον μέγιστο δυνατό έλεγχο της μουσικής και των podcasts σας με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση. Αν θέλετε να παραλείψετε γρήγορα ένα κομμάτι ή να ρυθμίσετε την ένταση ή να αλλάξετε τη λειτουργία επανάληψης, για παράδειγμα, δεν χρειάζεται πλέον να μεταβείτε στο παράθυρο του Spotify – απλά χρησιμοποιήστε το Miniplayer.

Το Miniplayer μπορεί να μετατρέψει το σχήμα του σε τετράγωνο, ορθογώνιο ή σε μια μικρή μπάρα. Υποστηρίζει τόσο μουσική όσο και podcasts, και η Spotify αναφέρει ότι “προσφέρει μια ισορροπημένη εμπειρία, εξυπηρετώντας εξίσου τόσο το περιεχόμενο βίντεο όσο και το μουσικό περιεχόμενο”. Βγάζει τα video podcasts σε μια λειτουργία εικόνας με δυνατότητα διαχείρισης και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του προγράμματος αναπαραγωγής video.

Αν κάνετε κλικ στο όνομα του καλλιτέχνη, το όνομα του τραγουδιού ή το εξώφυλλο του άλμπουμ, θα ανοίξει η κύρια εφαρμογή του Spotify. Μπορείτε να βρείτε το Miniplayer στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής Spotify για τον υπολογιστή, ανάμεσα στα κουμπιά έντασης ήχου και πλήρους οθόνης.

Το Miniplayer αιωρείται πάνω από άλλες εφαρμογές, ώστε να μην διαταράσσει τη ροή της εργασίας σας τόσο πολύ όσο η εναλλαγή παραθύρων, και μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει χωρίς να διακόψει την εμπειρία ακρόασης, αφού δεν αντικαθιστά το κύριο παράθυρο του Spotify.

[Spotify]



Πηγή