Καρφίτσωμα έως 3 μηνυμάτων στις συνομιλίες του WhatsApp

0


Τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνουμε μηνύματα σε απλές και ομαδικές συνομιλίες, αλλά αυτό μπορούσε να γίνει μόνο για ένα μήνυμα. Αυτό αλλάζει τώρα, αφού ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, και ο επικεφαλής του WhatsApp, Will Cathcart, ανακοίνωσαν ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να καρφιτσώνουν έως και τρία μηνύματα.

Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώνουν διαφορετικούς τύπους μηνυμάτων, όπως κείμενο, εικόνες και δημοσκοπήσεις. Για να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα πάνω του, να επιλέξετε “Pin” από το μενού και να επιλέξετε τη διάρκεια.

Το μήνυμα θα παραμείνει καρφιτσωμένο για επτά ημέρες από προεπιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να το καρφιτσώσετε για 24 ώρες ή 30 ημέρες. Μετά από αυτή τη διάρκεια, το μήνυμα θα ξεκαρφιτσωθεί αυτόματα, αν δεν το έχετε ξεκαρφιτσώσει χειροκίνητα. Επίσης, όταν κάνετε κλικ στο καρφιτσωμένο μήνυμα, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρο το μήνυμα στη συνομιλία.

Στις ομαδικές συνομιλίες, οι διαχειριστές των ομάδων μπορούν να επιτρέπουν στα μέλη να καρφιτσώνουν μηνύματα και όταν ένα μήνυμα καρφιτσώνεται, όλα τα μέλη της ομάδας ενημερώνονται σχετικά. Ωστόσο, οι χρήστες που προσχωρούν σε μια ομάδα μετά την καρφίτσωσή ενός μηνύματος δεν θα το δουν. Ούτε όσοι δεν έχουν το ιστορικό συνομιλιών της ομάδας ή διέγραψαν το μήνυμα πριν από την καρφίτσωσή του θα το δουν.



Πηγή