Αυτό το πανέξυπνο τρικ για να μην θαμπώνει η οθόνη του λάπτοπ από τον ήλιο έγινε viral -Το δοκιμάζουν όλοι μανιωδώς | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

11


Η θερμοκρασία ανεβαίνει καθώς και είμαστε και επίσημα στο καλοκαίρι. Πολλοί όμως συνεχίζουν να δουλεύουν από το σπίτι, μετατρέποντάς το γραφείο.

Μια καλή ιδέα είναι να βγεις στο μπαλκόνι ή στον κήπο σου και να δουλέψεις εκεί με το λάπτοπ σου. Θα νιώσεις σίγουρα πιο όμορφα και χαλαρά! Ωστόσο, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όσο τελευταίας τεχνολογία κι αν είναι, δεν είναι φτιαγμένοι για να αντιμετωπίζουν το φως το ήλιου. Θα έχεις παρατηρήσει ότι μόλις πέσει στην οθόνη φως από τον ήλιο ή άλλο φωτισμό, είναι αδύνατο να δούμε κανονικά.

Η οθόνη γυαλίζει ή θαμπώνει με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα; Αντί να αγοράσεις gadgets προστασίας από τον ήλιο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απίθανο τρικ που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα απλό αντικείμενο που έχεις στο σπίτι ή μπορείς να βρεις εύκολα. Όλοι οι χρήστες το δοκιμάζουν μανιωδώς και έγινε αμέσως viral.

Δείτε το πανέξυπνο τρικ στο Bovary.gr





Πηγή