Δείτε τα δύο δωρεάν games της εβδομάδας από το Epic Games Store

7


Το κατάστημα Epic Games Store μοιράζει εντελώς δωρεάν ακόμα δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενέργειας που έχει καθιερώσει από την πρώτη ημέρα που μπήκε στις ζωές μας. Αυτή τη φορά, οι gamers μπορούν να αποκτήσουν τα Gigabash και Predecessor αρκεί να ολοκληρώσουν την εικονική αγορά τους με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2023.

Το Gigabash της PassionRepublic Games είναι εμπνευσμένο από τις γιαπωνέζικες kaiju ταινίες και τις mech anime σειρές και ταινίες. Πρόκειται για ένα brawler όπου αναλαμβάνεις τον έλεγχο τεράστιων τεράτων και mecha πλασμάτων για να επιβιώσεις στις μάχες, το κάθε ένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και στυλ gameplay. Υπάρχουν και επί πληρωμή DLCs που προσθέτουν περισσότερα τέρατα από τον κόσμο του Godzilla και του Ultraman.

Από την άλλη, το Predecessor της Omega Studios είναι ένα sci-fi multiplayer gamer που συνδυάζει στοιχεία first person shooter με MOBA, αλλά ακόμα βρίσκεται σε early access έκδοση. Οι gamers σχηματίζουν ομάδες και μάχονται για τη δόξα επιλέγοντας από 30+ ήρωες, ο καθένας με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Gigabash – [Epic Games Store Link]

Predecessor – [Epic Games Store Link]



Πηγή