Δείτε το trailer για τον χαρακτήρα του Jean-Claude Van Damme

15


Αν και η συμμετοχή του Jean-Claude Van Damme στο Mortal Kombat 1 έγινε γνωστή πριν από αυτήν της Megan Fox (Nitara), το ξεχωριστό trailer για τον χαρακτήρα του ηθοποιού (Johnny Cage) ήρθε στη δημοσιότητα λίγο αργότερα και μάλιστα με αναφορές σε ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει!

Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer για τον Johnny Cage, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος ως DLC χαρακτήρας στο Mortal Kombat 1, ο Jean-Claude Van Damme πετάει διάφορες πιασάρικες ατάκες και σε κάποια στιγμή λέει στον Geras: “I’ll play Bloodsport, you play Street Fighter”.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Bloodsport του 1988 ήταν η ταινία που ενέπνευσε τη Midway να δημιουργήσει το Mortal Kombat και μάλιστα η αρχική ιδέα ήταν το τελευταίο να αποτελέσει το επίσημο video game της ταινίας. Παρόλα αυτά, η συμφωνία δεν προχώρησε και η Midway αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι εντελώς καινούργιο έγραψε την δική του υπερεπιτυχημένη ιστορία στα χρόνια που ακολούθησαν. Φυσικά, όλοι θα θυμάστε το πέρασμα του Jean-Claude Van Damme από την πρώτη ταινία Street Fighter στον ρόλο του Guile.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 σε Xbox Series X/S, PS5, Nintendo Switch και PC, ενώ το skin του Van Damme θα συμπεριλαμβάνεται σε όσους προαγοράσουν την premium έκδοση του παιχνιδιού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή