Legacy of Monsters, πρώτο teaser για τη σειρά Godzilla που έρχεται στο Apple TV+

48


Ο Ιαπωνικός θρύλος του Godzilla έχει επιχειρηθεί πολλές φορές να αποδοθεί με όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό τρόπο προκειμένου να γίνει ένα σοβαρό franchise, με τον Roland Emmerich να κάνει την αρχή το 1998 και τη Legendary να παίρνει τη σκυτάλη το 2014 δημιουργώντας το περίφημο Monsterverse.

Ομολογουμένως τα Skull Island, Godzilla: King of Monsters και Godzilla vs. Kong φρόντισαν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών σε υψηλό επίπεδο, και οι προσδοκίες για το επερχόμενο Godzilla x Kong: The New Empire (σ.σ. αναμένεται στις 12 Απριλίου 2024) είναι αρκετά μεγάλες. Μέχρι τότε, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια τηλεοπτική σειρά Godzilla μέσα από το Apple TV+, για την οποία μπορείτε να δείτε και το πρώτο teaser.

Η σειρά ονομάζεται Monarch: Legacy of Monsters, αποτελείται από 10 επεισόδια και συνεχίζει κανονικά την ιστορία όπως την γνωρίζουμε από τις προαναφερθείσες ταινίες. Η υπόθεση εξερευνά τον μυστηριώδη οργανισμό Monarch που κυνηγά τέρατα σε βάθος δεκαετιών και γι’ αυτό πρωταγωνιστούν οι Kurt και Wyatt Russell παίζοντας τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετικές ηλικίες.

Στο cast συμμετέχουν και οι Anna Sawai, Mari Yamamoto, Anders Holm, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Joe Tippett και Elisa Lasowski, ενώ ο John Goodman κάνει μια cameo εμφάνιση στον ρόλο του Bill Randa από την ταινία Kong: Skull Island του 2017.

Το Monarch: Legacy of Monsters θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 17 Νοεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιανουρίου 2024. Κάθε Παρασκευή θα προστίθεται ένα νέο επεισόδιο στην πλατφόρμα της Apple.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή