Δείτε live την παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S10 – Newsbeast

21


Ξεκίνησε η εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του νέου Samsung Galaxy S10, του πρώτου super premium smartphone της επόμενης γενιάς. Στην παρουσίαση αναμένεται να δούμε τόσο τα τρία μοντέλα της σειράς S10 (S10, S10 Plus και S10e), αλλά πιθανώς και το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy Fold, το smartwatch Galaxy Watch Active και τα ακουστικά Galaxy Buds.

Σήμερα η σειρά της κορεατικής εταιρείας γιορτάζει τα 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίασή της, η οποία ενσωμάτωσε τεχνολογίες όπως super amoled οθόνες, edge και infinite displays, dual pixels και πολλές ακόμη καινοτομίες στον τομέα των κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Galaxy S10 της Samsung θα είναι το πρώτο κινητό με τεχνολογίας 5G.

Το newsbeast.gr θα σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό ό,τι έχει να μας παρουσιάσει ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός.

Τα σημεία-κλειδί της παρουσίασης:

Η παρουσίαση του Galaxy Fold ήταν αυτή που ξεκίνησε την εκδήλωση…

Η Samsung παρουσίασε το αναδιπλούμενο Galaxy Fold, το οποίο κάνει την εμφάνιση του, μετά από αρκετή αναμονή. Το μέγεθός του θα είναι 7,3”στο άνοιγμα και 4.8” όταν διπλώνει. Μπορείτε να αναδιπλώνετε την οθόνη, χωρίς να χάνεται ούτε pixel. Αυτό η εταιρεία το αποκαλεί app continuity.

Σύμφωνα με τη νοτιοκορεάτικη εταιρεία, η συσκευή αυτή είναι πολυτελής. Ιδού μερικά χαρακτηριστικά του: 7nm επεξεργαστής, 12GB μνήμης RAM, 512GB χωρητικότητα. Η μπαταρία του θα είναι 4,380mAh battery χωρητικότητας. Επίσης, η συσκευή θα έχει και έξι κάμερες.

Οι χάρτες της Google είναι κάτι που θα ευχαριστηθούν οι χρήστες. Μπορείτε να μεταφέρετε το τηλέφωνο όταν περπατάτε και να το μετατρέπετε σε tablet. Το Netflix, επίσης, θα πάρει… φωτιά με την επεκταμένη οθόνη των 7,3 ιντσών.

Μπορείτε να τρέχετε μέχρι και τρεις διεργασίες με το Samsung Galaxy Fold. Πλέον, το multi-tasking μοιάζει αρκετά πιο εύκολο.

Η συσκευή θα έχει τεχνολογία 5G και LTE εκδοχές, με τιμή 1,980 δολαρίων, ενώ η είσοδός του στην αγορά θα αρχίσει από τις 26 Απριλίου.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο DJ Koh. Αφού έκανε μια αναδρομή στη μια δεκαετία της σειράς Samsung Galaxy S, τόνισε ότι εμφανίζεται μια μεγάλη ιστορία.

Παρόλο που η παρουσίαση αφορά το Galaxy S10, η foldable συσκευή κεντρίζει το ενδιαφέρον. «είναι το μέλλον», ακούστηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο DJ Koh πέρασε στην παρουσίαση του Galaxy S10. Επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για τρία μοντέλα, το Galaxy S10e, το Galaxy S10 και το Galaxy S10 Plus.

Το Fold έχει κερδίσει τους πάντες. Το αναδιπλούμενο κινητό εντυπωσίασε τους πάντες στην παρουσίαση, η οποία συνεχίζεται με τα χαρακτηριστικά του S10.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το S10 θα έχει την καλύτερη οθόνη που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. «Δεν θα χάνετε τίποτα από την ανάλυση», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Επίσης, θα είναι το πρώτο κινητό που θα κυκλοφορήσει με την τεχνολογία 5G.

H ultra-wide camera δείχνει εντυπωσιακή. Είναι μια κάμερα που δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να τη χειριστείς, αναφέρεται στην παρουσίαση.

Το Samsung Galaxy S10 θα έχει στη βασική του έκδοση 128GB εσωτερικής μνήμης, αλλά η κεραμική πίσω όψη θα έρχεται μόνο στις luxury εκδόσεις των 512GB και ενός νέου, 1TB αποθηκευτικού χώρου.

Η συσκευή θα υποστηρίζει Adobe Premier Rush CC for Samsung για να γίνεται επεξεργασία των βίντεο. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να γίνεται αυτή η διαδικασία μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, εάν ο χρήστης δεν έχει αυτήν τη δυνατότητα ή απλώς δεν το επιθυμεί.

Το S10 θα έχει μια νέα δυνατότητα στην κάμερά του. Με το Instagram mode που βρίσκεται εγκατεστημένο στην κάμερα, τα Insta Stories θα είναι πανεύκολα, με hashtags, αυτοκόλλητα και share να γίνονται άμεσα. Στα κλου της βραδιάς ήταν η selfie που έβγαλε ο DJ Koh και δημοσιεύτηκε άμεσα στο Instagram.

Η σειρά S10 θα είναι η πρώτη που θα ενσωματώνει τεχνολογία Wi-Fi 6, η οποία δίνει ταχύτητες τέσσερις φορές μεγαλύτερες σε πολυσύχναστες περιοχές.

Επίσης, θα διαθέτουν τεχνολογία Fast Wireless Charging, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και reverse wireless charging. Η Samsung ανέφερε ότι μπορούν να φορτίζουν ρολόγια, ακουστικά και φυσικά smartphones.

Δείτε το live της παρουσίασης από το Λονδίνο:





Πηγή