Δείτε live την παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S10 – Newsbeast

6


Ξεκίνησε η εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του νέου Samsung Galaxy S10, του πρώτου super premium smartphone της επόμενης γενιάς. Στην παρουσίαση αναμένεται να δούμε τόσο τα τρία μοντέλα της σειράς S10 (S10, S10 Plus και S10e), αλλά πιθανώς και το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy Fold, το smartwatch Galaxy Watch Active και τα ακουστικά Galaxy Buds.

Σήμερα η σειρά της κορεατικής εταιρείας γιορτάζει τα 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίασή της, η οποία ενσωμάτωσε τεχνολογίες όπως super amoled οθόνες, edge και infinite displays, dual pixels και πολλές ακόμη καινοτομίες στον τομέα των κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Galaxy S10 της Samsung θα είναι το πρώτο κινητό με τεχνολογίας 5G.

Το newsbeast.gr θα σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό ό,τι έχει να μας παρουσιάσει ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός.

Όλα αυτά θα απαντηθούν στην παρουσίαση της κορεατικής εταιρείας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 Όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα:

Ένα διαφημιστικό που κυκλοφόρησε στο TV2 της Νορβηγίας, αποκάλυψε σε μεγάλο βαθμό τα ίδια τα προϊόντα. Μέσα από αυτό επιβεβαιώνονται αρκετές από τις πληροφορίες που διέρρευσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με τη νέα σειρά Galaxy S10.

Το Samsung Galaxy S10 θα έχει οθόνη που θα σας δίνει την εμπειρία του cinema, θα ξεκλειδώνει με το δακτυλικό αποτύπωμα και θα έχει πέντε κάμερες υψηλής ποιότητας.

Μέσω του βίντεο επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να κυκλοφορεί την τεχνολογία reverse charging. Μέσω αυτής θα επιτρέπεται να φορτίζουν ασύρματα άλλες φορητές συσκευές όπως τα smartphones και τα gadgets.

Επίσης, όποιος κάνει προ-παραγγελία, των Galaxy S10 και Galaxy S10+, από τις 20 Φεβρουαρίου έως και τις 7 Μαρτίου, θα τα πάρει δώρο.





Πηγή