Δημιουργία δικών σου stickers στη web έκδοση

22


To WhatsApp Web – που αναφέρεται ουσιαστικά στη χρήση της δημοφιλούς messaging πλατφόρμας σε προγράμματα περιήγησης – απέκτησε το νέο εργαλείο Stick Maker που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν εικόνες σε αυτοκόλλητα και εν συνεχεία να τα μοιραστούν με τους φίλους τους στις συνομιλίες τους.

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο Stick Maker, επιλέξτε το εικονίδιο του συνδετήρα (επιλογή επισύναψης αρχείων), μετά πατήστε το Sticker και θα μπορείτε να διαλέξετε μια εικόνα για να μεταμορφωθεί σε αυτοκόλλητο.

Εφόσον η εικόνα που επιθυμείτε μεταμορφωθεί σε αυτοκόλλητο, θα έχετε τη δυνατότητα να το επεξεργαστείτε για το τέλειο αποτέλεσμα της αρεσκείας σας. Μπορείτε είτε να προβείτε σε περικοπή, είτε να προσθέσετε ένα περίγραμμα, όπως επίσης και emojis, άλλα stickers, ακόμα και κείμενα.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp, το εργαλείο Sticker Maker αναμένεται να κυκλοφορήσει την επερχόμενη εβδομάδα και για τις Desktop εφαρμογές WhatsApp.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή