The End, το τέλος του Chapter 2 έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου 2021

24


Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι φτάνουμε στο τέλος και του Chapter 2 για το δημοφιλέστατο Fortnite, καθώς στις 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 23:00 Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση The End, και ποιος ξέρει τι θα αποφασίσουν κάνουν αυτή τη φορά (θυμηθείτε τη μαύρη τρύπα του Chapter 1).

Όπως είναι λογικό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το τρίτο μέρος του battle royale game που έχει ξεφύγει ομολογουμένως από τα όρια του gaming και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια πρώιμη έκδοση του metaverse. Οι φήμες λένε, λοιπόν, ότι θα μεταφερθούμε σε ένα νέο και αρκετά διαφορετικό νησί που ονομάζεται Artemis, ίσως σε μια “ανάποδη” έκδοση του Apollo.

Το τελικό event του Chapter 2 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2021 και καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρεστε να έχετε πάρει θέση αρκετή ώρα νωρίτερα. Η σεζόν θα ολοκληρωθεί μία ημέρα νωρίτερα και όσοι πραγματοποιήσουν log-in στο Fortnite πριν την έναρξη του The End θα λάβουν δώρο 225.000XP. Λογικά το Fortnite: Chapter 3 θα ξεκινήσει μετά από 2-3 ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή