Διαθέσιμη η δωρεάν streaming υπηρεσία για όλους

7


Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του NASA+, η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ ολοκληρώνει την beta δοκιμή και προχωρά στο λανσάρισμα της για όλο τον κόσμο, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως διαφήμιση.

Το NASA+ είναι μια υπηρεσία streaming που σταδιακά θα αποτελέσει κεντρικό κόμβο για την παρακολούθηση όλων των αποστολών της NASA (και των συνεργατών της), ενώ περιλαμβάνει και original παραγωγές όπως τα Other Words, Space Out, First Light, Artemis I: The Documentary, Down to Earth: The Astronaut’s Perspective κ.ά.

Η ιστοσελίδα της υπηρεσίας προσφέρει στον χρήστη ένα καθαρό και εύχρηστο περιβάλλον, με προηγμένο σύστημα αναζήτησης και εμφάνιση προτάσεων καθώς πληκτρολογείς, αλλά είναι προσβάσιμη και μέσα από την επίσημη εφαρμογή της NASA που ανανεώθηκε ριζικά πρόσφατα για συσκευές Android, iOS και Apple TV.

Σχετικά με τη νέα εφαρμογή NASA, έχει ήδη ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια downloads και διαθέτει κατάλογο με 21.000+ εικόνες, podcasts, όλα τα νέα της υπηρεσίας και κάλυψη των αποστολών σε ζωντανή μετάδοση. Οι χρήστες μπορούν να αξιολογούν τις εικόνες, να λαμβάνουν ενημέρωση για την θέση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) και να αξιοποιήσουν την καρτέλα Explore για να βλέπουν και να περιεργάζονται τρισδιάστατα μοντέλα των πυραύλων, των διαστημικών σκαφών και των rovers της NASA.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο NASA+ από εδώ και να κατεβάσετε το νέο NASA app από τα παρακάτω links.

NASA – [Google Play Link]

NASA – [App Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή