Διαθέσιμη η νέα εμφάνιση για όλους τους χρήστες

21


Η Microsoft ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας εμφάνισης για το Office (συμβατικές εκδόσεις και Office 365) για όλους τους χρήστες, σε συνέχεια του αρχικού λανσαρίσματος τον περασμένο Ιούλιο για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Insiders.

Η νέα εμφάνιση του Microsoft Office ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του Windows 11, δηλαδή θα παρατηρήσετε πιο στρογγυλεμένες γωνίες στα παράθυρα, επιλογή για dark mode, επιλογή να κρύψετε την Quick Access Toolbar και άλλες μικρότερες αλλαγές.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά είναι εμφανή σε όλες τις εφαρμογές της σουίτες (Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Access, Project, Publisher, Visio και Outlook) και μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε τη νέα εμφάνιση κοιτώντας στην επάνω δεξιά γωνία για το εικονίδιο του μεγάφωνου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Microsoft]





Πηγή