Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

31


Ανήμερα των Χριστουγέννων έρχεται το πιο εντυπωσιακό, μέχρι στιγμής, δώρο από το Epic Games Store, το οποίο προσφέρει σε όλους τους χρήστες το Prey της Arkane Studios μέχρι και αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας (το κρατάς για πάντα δικό σου αν το περάσεις στη βιβλιοθήκη σου μέχρι τότε).

Το Prey κυκλοφόρησε το 2017 ως reboot του παιχνιδιού που είχαμε πρωτοδεί το 2006. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του/της Morgan Yu, που έχει υποβληθεί σε διάφορα πειράματα με σκοπό να βελτιωθεί η ανθρώπινη φυλή. Ο ήρωας ξυπνά στοnν διαστημικό σταθμό Talos 1 εν έτει 2032 και καλείται να ανακαλύψει τα μυστικά του, ενώ παράλληλα τον κυνηγούν οι μυστηριώδεις εξωγήινοι που έχουν καταλάβει τον σταθμό. Για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και όπλα που θα βρουν μέσα στο Talos 1, αλλά και τις ικανότητες υπνωτισμού του πρωταγωνιστή.

Prey – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή