Διαψεύδει τις φήμες για την εξαγορά του Pinterest

8


Ύστερα από τις φημολογίες ότι η PayPal ενδέχεται να εξαγοράσει την Pinterest, η εταιρεία έσπευσε να αποκαταστήσει τις φήμες, λέγοντας ότι δεν επιδιώκει την εξαγορά της δημοφιλούς πλατφόρμας αυτή τη στιγμή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν διαψεύδει το γεγονός ότι οι δύο εταιρείες βρέθηκαν σε συζητήσεις για μια ενδεχόμενη εξαγορά, αλλά θέτει ένα οριστικό τέλος για μια συμφωνία στο κοντινό μέλλον.

Η Pinterest από πλευράς της δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν τις φημολογίες. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι μια συμφωνία εξαγοράς της Pinterest από την PayPal ακουγόταν ιδιαιτέρως αλλόκοτη, αφού η τραπεζική και εμπορική δραστηριότητα που διακατέχει την PayPal απέχει σημαντικά από εκείνη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Pinterest.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[PayPal]





Πηγή