Δοκιμές για ενσωμάτωση του Bard chatbot

8


Οι ανησυχίες της Google στον τομέα του AI δεν περιορίζονται μόνο στην ανάπτυξη του Bard chatbot, καθώς η εταιρεία έχει ενσωματώσει εδώ και αρκετά χρόνια στις υπηρεσίες διάφορα εργαλεία που διευκολύνουν τον χρήστη στην καθημερινότητα του, όπως για παράδειγμα τα Smart Replies στο Gmail.

Το νέο εγχείρημα της Google αφορά την εφαρμογή Google Messages, με την ιστοσελίδα 9to5Google να αναφέρει πως έχει προστεθεί στη beta έκδοση ένα νέο κουμπί δίπλα από αυτό των emoji, το οποίο θα το πατάς για να απαντά μόνο του στα εισερχόμενα μηνύματα αναγνωρίζοντας το νόημα τους. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, το κουμπί φέρει το εικονίδιο του Bard, άρα πρόκειται για μια άμεση εκμετάλλευση του chatbot με σκοπό να επιταχύνονται οι διαδικασίες απάντησης.

Προφανώς πατώντας στο κουτί δεν θα γίνεται αυτόματα και η αποστολή της απάντησης, απλά θα βλέπεις μια αρκετά πιο δουλεμένη πρόταση που αν σου κάνει θα μπορείς να την στείλεις ο ίδιος με ένα κλικ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την ενσωμάτωση στην τελική έκδοση του Google Messages, αλλά δεν αποκλείεται πως θα έχουμε νεότερα και από αυτό το μέτωπο στο προσεχές συνέδριο Google I/O 2023 (10 Μαΐου 2023).

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή