Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

10


Ώρα για την καθιερωμένη βόλτα μας στο κατάστημα Epic Games Store προκειμένου να «τσιμπήσουμε» το δωρεάν game της εβδομάδας. Αυτή τη φορά θα χαρούν οι φίλοι του σκάκι, μιας και μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Chess Ultra της Ripstone.

Το συγκεκριμένο έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο σπουδαία video games με θέμα το σκάκι, καθώς περιλαμβάνει 10 AI επίπεδα που έχουν εγκριθεί από grandmasters του σπορ, τοπικό και online multiplayer με βαθμολογία ELO, πλήρη υποστήριξη VR και πληθώρα επιλογών για την διαχείριση του χρόνου, αλλά και εξαιρετικά 4K γραφικά.

Εκτός από το Chess Ultra, το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν και το World of Warships – Starter Pack: Ishizuchi, ένα DLC για το free-to-play παιχνίδι ναυμαχίας με τίτλο World of Warships, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μόνο εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο το βασικό παιχνίδι. Επίσης, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο DLC θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό Wargaming μέσω του Epic Games Store. Στο DLC συμπεριλαμβάνονται το πολεμικό πλοίο Ishizuchi Tier IV, 11 Epic καμουφλάζ, 11 XP boosts και 5 award containers.

Τα δωράκια αυτής της εβδομάδας θα είναι διαθέσιμα έως και την επόμενη Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.

Chess Ultra – [Epic Games Store Link]

World of Warships – Starter Pack: Ishizuchi – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή