Δυνατά τα δωρεάν games για τον Φεβρουάριο

11


Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για τον Φεβρουάριο, με τη Sony να επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την διαρροή των προηγούμενων ημερών. Όλοι οι ενεργοί συνδρομητές θα μπορούν να προσθέσουν από τις 7 Φεβρουαρίου 2023 στις βιβλιοθήκες τους τα OlliOlli World, Mafia: Definitive Edition και Evil Dead: The Game, αλλά και το expansion Beyond Light για το Destiny 2.

Το OlliOlli World είναι ένα ιδιαίτερο game που αφορά το skateboard από την Roll7, με καρτουνίστικα γραφικά και προοπτική 2.5D που σύμφωνα με τους δημιουργούς εξυπηρετεί καλύτερα για την εκτέλεση των tricks και τα physics. Κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές τόσο από το κοινό, όσο και από τον ειδικό Τύπο. Στο PS Plus θα βρούμε τόσο την έκδοση για PS4, όσο και αυτήν για το PS5.

Το Mafia: Definitive Edition είναι το εξαιρετικό και ολοκληρωτικό remaster του πρώτου επεισοδίου της δημοφιλέστατης σειράς που κυκλοφόρησε το 2020. Στο review μας είχαμε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η δημιουργός έκανε τρομερή ανακαίνιση σε επίπεδο γραφικών και gameplay, όσο και στην εισαγωγή νέων πολύ πιο πλούσιων διαλόγων με νέο cast που δίνει κυριολεκτικά παράσταση και την προσθήκη στοιχείων που εμπλουτίζουν συνολικά την εμπειρία του original. Παράλληλα, η εταιρεία “υποχρεώθηκε” να διορθώσει αρκετά από τα στοιχεία που δυσκόλευαν ιδιαίτερα τη ζωή του gamer το 2002, διότι οι νέοι gamers δεν έχουν και τόσο μεγάλη υπομονή…Διαθέσιμες και οι δύο εκδόσεις του (PS4, PS5).

Το Evil Dead: The Game είναι ένα 4v1 multiplayer game επιβίωσης όπου αναλαμβάνεις είτε τον ρόλο ενός μέλους της ομάδας, είτε αυτόν του τέρατος για να συμμετέχεις σε μάχες εμπνευσμένες από τις ταινίες. Στο πλευρό του πρωταγωνιστή Ash Williams εμφανίζονται ένας ιππότης με μεσαιωνική πανοπλία, η Kelly Maxwell από το Ash vs. Evil Dead και ο Arthur από το Army of Darkness. Διαθέσιμες και οι δύο εκδόσεις του (PS4, PS5).

Τέλος, το Destiny 2: Beyond Light είναι το τρίτο μεγάλο expansion του δημοφιλούς free-to-play (πλέον) shooter που πρόσθεσε αρκετό νέο περιεχόμενο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή