Προσθέτει Spatial Audio και έως 6 συσκευές στο ακριβότερο πακέτο συνδρομής

10


Στον απόηχο των αποκαλυπτηρίων του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να καταπολεμήσει το password sharing, η Netflix προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την ενίσχυση του ακριβότερου πακέτου συνδρομής.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία φέρνει την υποστήριξη Spatial Audio για 700+ κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της πλατφόρμας, ούτως ώστε οι συνδρομητές να απολαμβάνουν εμπειρία surround χωρίς να χρειάζονται ειδικά ηχεία ή ακουστικά. Στις παραγωγές που υποστηρίζουν το Spatial Audio συμπεριλαμβάνονται τα Stranger Things, Glass Onion και Wednesday, ενώ σίγουρα θα προστεθούν οι νέες παραγωγές που θα έρθουν μελλοντικά στην πλατφόρμα. Με μια αναζήτησή του όρου Spatial Audio θα δείτε όλο το σχετικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, το Premium πακέτο συνδρομής ενισχύεται με δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου και download σε έως 6 συσκευές (μέχρι πρότινος το όριο ήταν 4) με ανάλυση έως 4K + HDR για τις τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν.

Ευπρόσδεκτες οι προσθήκες, αλλά αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το κοινό είναι αν θα ισχύσουν όσα διέρρευσαν για το password sharing…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή