Δυνατότητα χρήσης της desktop εφαρμογής χωρίς σύζευξη με το smartphone

12


Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp προσφέρει σε όλους πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη desktop εφαρμογή της υπηρεσίας χωρίς απαραίτητα να έχουν συζευγμένη μαζί της κάποιο Android smartphone ή iPhone.

Μέχρι πρότινος για να χρησιμοποιήσεις το WhatsApp σε υπολογιστή ήταν απαραίτητο να έχεις ενεργοποιημένο και συζευγμένο το smartphone σου, καθώς σε περίπτωση που π.χ. τελείωνε η μπαταρία έχανες την πρόσβαση στην desktop εφαρμογή.

Το άνοιγμα της νέας δυνατότητας είναι πρακτικά διαθέσιμο σε όλους, αν και ακόμα βρίσκεται σε στάδιο beta. Λόγω αυτής της κατάστασης κάποιες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες, όπως η δυνατότητα να πραγματοποιείς κλήσεις σε συσκευές που τρέχουν παλαιότερη έκδοση του WhatsApp. Παρόλα αυτά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το λανσάρισμα της τελικής έκδοσης όπου όλα θα λειτουργούν σωστά.

Για να ρυθμιστεί το WhatsApp στον υπολογιστή απαιτείται, βέβαια, να ακολουθήσεις μια διαδικασία μέσω της web έκδοσης της υπηρεσίας, ωστόσο, μόλις την ολοκληρώσεις θα μπορείς άμεσα να μεταπηδήσεις στην desktop εφαρμογή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή