Δύο δώρα και πάλι από το Epic Games Store για όλους

7


Εκκίνηση στον Αύγουστο με διπλό δώρο από την Epic Games, η οποία επιλέγει αυτήν την πρώτη εβδομάδα δύο indie διασκεδαστικά games που μπορείτε να προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας και να κρατήσετε για πάντα δικά σας, αρκεί να ολοκληρώσετε την διαδικασία της εικονικής αγοράς έως και την επόμενη Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023.

Το πρώτο από αυτά είναι το Bloons TD 6, το πιο πρόσφατο επεισόδιο στη γνωστή σειρά tower defense της Ninja Kiwi, όπου προσπαθείς να προστατευτείς από τις ορδές των Bloom στήνοντας στρατηγικά τους…μαϊμουδοπύργους και τους ήρωες σου. Στο νέο επεισόδιο έχουν προστεθεί νέοι χαρακτήρες, νέα στοιχεία στο gameplay και πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως Boss Events, αλυσιδωτές αποστολές, online ομαδικές μάχες, τρόπαια κλπ.

Το δεύτερο δωρεάν game είναι το Loop Hero της Four Quarters (κυκλοφόρησε από την Devolver Digital), ένα retro 2D top-down fantasy RPG με στοιχεία card play. Πρωταγωνιστής ο Lich, ο οποίος βρέθηκε σε έναν κόσμο σε μια αιώνια λούπα για να αντιμετωπίζει το ατελείωτο χάος. Κάθε λούπα κρύβει διαφορετικούς εχθρούς, περιβάλλον, κτίρια κλπ., επομένως, η κάθε βόλτα είναι και διαφορετική από την προηγούμενη. Επίσης και ο ήρωας αναβαθμίζει διαρκώς τις δυνάμεις του, ανακαλύπτει νέα όπλα και εξοπλισμό.

Bloons TD 6 – [Epic Games Store Link]

Loop Hero – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή